Danske bank kort udløber

Hvad gør jeg når mit kort udløber?

Bestilling af kort. Du kan både bestille betalingskort og kreditkort til brug i Danmark og udlandet.

Læs mere om, hvordan du skal forholde dig, når du har et kreditkort der snart udløber.

Nye, moderne kort fra Danske Bank

Når du modtager dit kort (Mastercard, Visa/Dankort, dankort eller hævekort), skal du aktivere det, inden du kan bruge det til at betale eller hæve kontanter …

Bestilling af kort – Danske Bank

Visa/Dankort er det mest udbredte kort i Danmark, som du kan bruge både i dagligdagen og på rejser i udlandet. Du kan bestille det i netbanken.

Aktivering af kort – Danske Bank

Aktivering af kort

Baggrunden er nye EU-regler, der skal sikre kortholdere mulighed for frit at … kontaktløst kort endnu, får du automatisk et, når dit gamle kort udløber.

Få hjælp til at aktivere dit kort

Visa/Dankort | Danske Bank

13 Udløb. Du kan bruge kortet til og med den udløbsdato, der står på kortet, hvorefter kortet er ugyldigt. Dankort på mobilen udløber samtidig med det kort, …

Visa/Dankort er det mest udbredte kort i Danmark, som du kan bruge både i dagligdagen og på rejser i udlandet. Du kan bestille det i netbanken.

Valg mellem Visa og Dankort – Danske Bank

Log på Danske Netbank · Klik på ‘Kort og valuta’ i topmenuen. · Vælg ‘Kortoversigt’. · Klik på pilen ud for det kort du ønsker at erstatte og vælg ‘Genbestil kort’ …

Regler for Visa/Dankort | Danske Bank

Betalingskort har forskellige udløbsdatoer alt efter korttypen. På forsiden af dit kort kan du se den måned og det år, dit kort udløber.

Erstat kort – Danske Bank

Mit kort udløber snart. Hvad gør jeg? – Sparekassen Sjælland

Mit kort udløber snart | Læs hvad du skal gøre her

Normalt modtager du et nyt kort, senest midt i den måned det gamle udløber. Hvis du ikke har modtaget et nyt kort, så læs her hvad du kan gøre.

Keywords: danske bank kort udløber